Type and press Enter.

Бесплатна испорака во Скопје

Продавница

Бразил Дајмонд Лајт

00018
ден 600.00
Природен процес
Во Продавница
1
Детали за производот

Пониската надморска височина на оваа врста предизвикува брзо созревање, овозможувајќи им на одгледувачите да генерираат прифатливи цени што ги прават неговите слатки и чоколадни ноти одлични за дрип, филтер еспресо бленд.

Зачувајте го овој производ за подоцна