Type and press Enter.

Бесплатна испорака во Скопје

Продавница

Етиопија Гуџи Анасора

00016
ден 700.00
МИКРОЛОТ
Во Продавница
1
Детали за производот

Типично природно процесуирано кафе со кремасто и сеопфатно тело. Се карактеризира со црвени бобинки, горчливо слатки чоколадни ноти и сладкост од сушено овошје.

Зачувајте го овој производ за подоцна