Type and press Enter.

Бесплатна испорака во Скопје

Продавница

Етиопија Кочере Боџи - %

00023
ден 550.00
Природен процес
Во Продавница
1
Детали за производот

Кафе кое што доаѓа од фармата Боџи во областа Јиргашеф и се карактеризира со богат овошен вкус на вински бобинки и темно чоколадо.

Зачувајте го овој производ за подоцна