Type and press Enter.

Бесплатна испорака во Скопје

Продавница

Етиопија Сидамо

00032
ден 700.00
Во Продавница
1
Детали за производот

Комбинацијата на голема надморска височина, изобилно сонце, карактеристично за овој регион, придонесува за добивање заслужена репутација Сидамо да креира чиста, слатка и цветна чашка кафе со овошни примеси на бергамот.

Зачувајте го овој производ за подоцна