Type and press Enter.

Бесплатна испорака во Скопје

Продавница

Ѓезве Кафе

00008
ден 250.00
Во Продавница
1
Детали за производот

Една од најстарите методи за екстракција на кафе е ѓезвето или попознато на нашите простори како Турско кафе. Методата датира уште од 16-от век и како таква не е променета до денес. Уживајте во прекрасните ароми на свежо пржено и мелено кафе наменето за овој метод на подготовка.

Зачувајте го овој производ за подоцна