Type and press Enter.

Бесплатна испорака во Скопје

Продавница

Кенија Нтонгоро

00014
ден 750.00
Во Продавница
1
Детали за производот

Високата надморска височина од 1.700 до 2300 метри, во комбинација со хранливи состојки на вулканска почва допринесува да се екстрахираат слаткасти ноти проследени со овошни вкусови на капина, цреша, црн чај и црвено јаболко.

Зачувајте го овој производ за подоцна