Type and press Enter.

Бесплатна испорака во Скопје

Продавница

Кенија Топ Масаи АА

00035
ден 750.00
Во Продавница
1
Детали за производот

Високата надморска височина од 1.500 до 2100 метри, во комбинација со хранливи состојки на вулканска почва допринесува да се екстрахираат слаткасти ноти проследени со овошни вкусови на црна рибизла, домат и портокал.

Зачувајте го овој производ за подоцна