Type and press Enter.

Бесплатна испорака во Скопје

Продавница

Костарика Ла Пастора Таразу

00001
ден 700.00
Моментално недостапен
1
Детали за производот

Одгледувачите кои придонесуваат за оваа регионална мешавина култивираат фарми помеѓу 1.400 и 1.500 метри надморска височина. Повисоката надморска височина и пониски температури овозможуваат кафето да созрева побавно, создавајќи погусто зрно со ноти на кајсија и чоколадо.

Зачувајте го овој производ за подоцна