Type and press Enter.

Бесплатна испорака во Скопје

PROFITEC GO

GO

Компактен Еспресо апарат со PID

GO е компактен еспресо апарат со еден бојлер.

Press & GO: Еспресо подготовка, активација на модот за пареа како и вклучување и исклучување на апаратот со притискање на едно копче. Дисплејот го покажува времето на екстракција, а преку ПИД контролерот може да се нагоди температурата на водата за еспресо и пареа. Со експанзискиот вентил може исто така да се нагоди притисокот за екстракција.

Технички карактеристики

 • Апарат со еден бојлер и глава во облик на прстен
 • 5-7 мин време на загравање
 • ПИД и екран
 • Програмибилен ЕКО Мод
 • Програмибилна температура
 • Висококвалитетен испуст за пареа
 • Мерач на притисок за пумпата
 • 0,4 Л изолиран бојлер од нерѓосувачки челик
 • Вибрациска пумпа
 • 2.8 Л резервоар за вода со вграден адаптер
 • Функција за автоматско исклучување при ниско ниво на вода
 • Индикатор за ниско ниво на вода
 • Потрошувачка EU, UK, CH, AU: 230V/1400 W US: 115 V/1200 W
 • Тежина 12,9 кг
 • Димензии (WxDxH): 210 x 362 x 381 mm

Вклучено во испораката

Портафилтер со еден испуст
Портафилтер со два испуста
Филтер корпа за единечна доза
Филтер корпа за двојна доза
Слепа корпа за повратно чистење
Тампер
Четка за чистење
Силиконско црево за филтер за вода
Упатство за користење
ЦЕНА 56.000,00 денари