Type and press Enter.

Бесплатна испорака во Скопје

PROFITEC PRO 600

Profitec pro 600

PRO 600

Еспресо апарат со двоен бојлер и PID контрола

PRO 600 е ПИД контролиран еспресо апарат со двоен бојлер и Е61 група. Во зависност од вашите потреби апаратот може да се користи и со еден бојлер и независно преку ПИД контролерот да ја контролира температурата во двата бојлера.

Изработен е од нерѓосувачки челик со странични панели во боја што на овој апарат му дава екстравагантен изглед.

Технички карактеристики

 • Двоен бојлер
 • 0.75 Л бојлер за кафе
 • PID-дисплеј за регулација на температурата во двата бојлера
 • PID дисплеј – тајмер во секунди
 • Програмибилен ECO-Мод
 • 1 Л бојлер за пареа и жешка вода
 • Бакарни греачи
 • Вибрациска пумпа
 • Подсетник за чистење на групата
 • Ротирачки вентили
 • Мерач на притисок во бојлерот и пумпата
 • Функција за автоматско исклучување при ниско ниво на вода
 • 2.8 Л резервоар за вода со вграден адаптер
 • Потрошувачка
  EU, UK, CH, AU: 230V/2000 W
  US: 115 V/2000 W
 • Тежина 24 кг
 • Димензии (WxDxH):
  305 x 450 x 395 мм без портафилтер
  305 x 555 x 395 мм со портафилтер

Вклучено во испораката

Портафилтер со еден испуст
Портафилтер со два испуста
Филтер корпа за единечна доза
Филтер корпа за двојна доза
Слепа корпа за повратно чистење
Тампер
Четка за чистење
Силиконско црево за филтер за вода
Упатство за користење
ЦЕНА 129.300,00 денари