Type and press Enter.

Бесплатна испорака во Скопје

Profitec Espresso Machines

PROFITEC PRO 700

Профитек – просумер еспресо машини и додадоци дизајнирани и изработени во Германија. Чист дизајн и високи перформанси што му се потребни на секој дом и на секој пасиониран љубител на еспресо.


Изработени од внимателно избрани материјали со највисок квалитет и елементи како Е61 група, развиена од ФАЕМА, ПРОФИТЕК соединува испитани и вистински технологии во своите иновации.

Производство

Највисоката цел на ПРОФИТЕК е квалитетот, а мотивацијата е да се изработи најдобар производ. Производите на ПРОФИТЕК се изработени во производните линии на Бементал и Мауер во близина на Хајделбрг, Германија. Секој елемент е рачно составен со грижа и пасионираност, внимавајќи на секој можен детал со цел да се дојде до перфектен еспресо апарат.