Type and press Enter.

Бесплатна испорака во Скопје

PROFITEC PRO 700

Profitec pro 700

PRO 700

Еспресо апарат со двоен бојлер, PID контрола и ротирачка пумпа

PRO 700 е ПИД контролиран еспресо апарат со двоен бојлер, Е61 група и ротирачка пумпа. Во зависност од вашите потреби апаратот може да се користи и со еден бојлер и независно преку ПИД контролерот да ја контролира температурата во двата бојлера.

Дисплејот исто така го прикажува времето на екстракција, а апаратот може да се користи со сопствениот резервоар или да се приклучи на водоводниот систем.

Технички карактеристики

 • Двоен бојлер
 • 0.75 Л бојлер за кафе
 • PID-дисплеј за регулација на температурата во двата бојлера
 • PID дисплеј – тајмер во секунди
 • Програмибилен ECO-Мод
 • 2 Л бојлер за пареа и жешка вода
 • Бакарни греачи
 • Ротирачка пумпа
 • Подсетник за чистење на групата
 • Ротирачки вентили
 • Мерач на притисок во бојлерот и пумпата
 • Функција за автоматско исклучување при ниско ниво на вода
 • 2.8 Л резервоар за вода со вграден адаптер
 • Потрошувачка
  EU, UK, CH, AU: 230V/1600 W
  US: 115 V/1600 W
 • Тежина 31 кг
 • Димензии (WxDxH):
  340 x 590 x 420 мм без портафилтер
  340 x 590 x 420 мм со портафилтер

Вклучено во испораката

Портафилтер со еден испуст
Портафилтер со два испуста
Филтер корпа за единечна доза
Филтер корпа за двојна доза
Слепа корпа за повратно чистење
Тампер
Четка за чистење
Силиконско црево за филтер за вода
Упатство за користење
ЦЕНА 154.300,00 денари