Type and press Enter.

Бесплатна испорака во Скопје

PROFITEC PRO 400

Profitec pro 400

PRO 400

Компактен Еспресо апарат со Heat exchange технологија

PRO 400 е компактен и моќен еспресо апарат со Е61 група и мал футпринт. Опремен со ротирачки вентили кои можат лесно да се одвртуваат благодарение на пружините во вентилот. Капачињата кои се во различна боја можат лесно да се менуваат и на тој начин апаратот да се вклопи во просторот окулу него.

Апаратот е опремен со прекинувач кој е сместен од долната страна и со него се контролира предефинирана температура на вода за екстракција како и контрола на ЕКО мод и преинфузија.

Технички карактеристики

 • Систем на топлинска размена
 • E61 група
 • прекинувач за регулирање на температурата во бојлерот
 • Програмибилен ЕКО Мод
 • Трајни ротирачки вентили
 • Висококвалитетни испусти за пареа и жешка вода
 • Мерачи на притисок во бојлерот и пумпата
 • 1.6 Л изолиран бојлер од нерѓосувачки челик
 • Топлински елемент од нерѓосувачки челик
 • Вибрациска пумпа
 • 2.8 Л резервоар за вода со вграден адаптер
 • Функција за автоматско исклучување при ниско ниво на вода
 • Индикатор за ниско ниво на вода
 • Потрошувачка EU, UK, CH, AU: 230V/1400 W US: 115 V/1400 W
 • Тежина 21,5 кг
 • Димензии (WxDxH): 228 x 448 x 372 mm

Вклучено во испораката

Портафилтер со еден испуст
Портафилтер со два испуста
Филтер корпа за единечна доза
Филтер корпа за двојна доза
Слепа корпа за повратно чистење
Тампер
Четка за чистење
Силиконско црево за филтер за вода
Упатство за користење
ЦЕНА 88.700,00 денари